Sikker betaling | picanova.nl

Betaling en verzending informatie


Verzendkosten - Canvas, Alu, Acryl


Nederland, België, Luxemburg

  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 8,90, € 9,90 voor formats van 120x40cm.
  • Eilandentoeslag: € 19,90


Verzendkosten - Fotoboek


Nederland:

  • Verzendkosten inclusief verpakking: € 6,90.
  • Eilandentoeslag: € 19,90

Levertijd


Als u verschillende soorten producten in een bestelling koopt, raadpleeg dan a.u.b. het product met de langste levertijd.Bestellingen van één of twee producten (excl. fotoboeken en fotokalender) van een formaat 40x30cm of kleiner worden automatisch zonder traceercode verstuurd.


Levertijden Canvas- Alu- Acryl:

  • Canvas: 4-7 werkdagen*
  • Alu / Acryl Fine Art: 8-10 werkdagen*

De levertijd bestaat uit productietijd en verzendtijd

*Met uitzondering van zaterdag en zondag


Levertijd Standaard Fotoboek :

  • 7-12 werkdagen*

Bij de levertijd is de productietijd van 5 werkdagen inbegrepen.

*Met uitzondering van zaterdag en zondag


Levertijd Fotokalender :

  • 7-9 werkdagen*

Bij de levertijd is de productietijd van 5 werkdagen inbegrepen.

*Met uitzondering van zaterdag en zondag


Veilige betaling

Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.


U kunt in onze shop kiezen tussen de volgende betaalmogelijkheden:

Creditcard
U kunt ook makkelijk met uw creditcard bij picanova.nl betalen. Geef tijdens het bestelproces uw creditcard nummer en de afloopdatum aan. Bovendien hebben we het kaart-verificatienummer nodig, welke op de achterkant van de creditcard staat.
Voor de gegevensoverdracht wordt de veiligheidsstandaard SSL (Secure Socket Layer) gebruikt. Op deze manier zijn uw gegevens altijd beschermd. Deze procedure wordt ook gebruikt door banken om uw veiligheid te waarborgen.
Wij accepteren betalingen met uw Visacard, Mastercard of American Express. Wij belasten uw rekening nadat u de bestelling heeft afgesloten.

PayPal

U kunt ook makkelijk via PayPal bij picanova.nl betalen. Kies bij uw winkelmandje gewoon voor PayPal als betaalmethode, u wordt automatisch doorgestuurd naar het PayPal-betalingssysteem. Nadat u uw bestelling heeft plaatst, ontvangt u direct een e-mail als bevestiging van de bestelling.

Wij bieden u op maat gemaakte producten aan. Wij hebben echter de mogelijkheid, dankzij onze geavanceerde printtechniek de productietijd tot op een minimum te verkorten, zonder dat de kwaliteit hierdoor achteruit gaat. Zo bedraagt de productietijd voor uw canvas print slechts 1-2 werkdagen (maandag-vrijdag). Houd er rekening mee dat uw bestelling altijd een unikaat is, en wij daarom pas na ontvangst van de betaling met de productie kunnen beginnen. De levering geschiedt bij standaard verzending binnen Nederland reeds na 2-3 werkdagen.

Klarna Factuur

Klarna Fakture

Koop nu - betaal pas over 14 dagen!
Als je kiest voor een betaalmethode van Klarna ontvang je altijd eerst het product thuis en heb je 14 dagen de tijd om te betalen. De factuur wordt per mail verstuurd. De betaling hiervan dien je binnen 14 dagen aan Klarna te voldoen, zoals aangegeven op de factuur. Je betaalt aan Klarna geen extra kosten als je je factuur binnen 14 dagen betaalt. Door voor deze betaalmethode kiezen ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden van Klarna. Om gebruik te kunnen maken van Klarna, dien je 18 jaar of ouder te zijn. Klarna is alleen mogelijk voor klanten die woonachtig zijn in Nederland.
Klik hier voor meer informatie over Klarna.

IDEAL

Ideal.nl

Betaal snel en makkelijk met iDeal. Als u voor deze betaalwijze kiest kunt u direct tijdens het bestelproces het geld via uw eigen bank overmaken in een vertrouwde internetbetaalomgeving mits u internetbankieren gebruikt bij de aangesloten banken natuurlijk. Tijdens het afronden van het bestelproces selecteerd u deze betaalmethode en u wordt automatisch doorverwezen naar de internet betaalomgeving van uw bank..

Snel en Veilig betalen:
  • Snel en Veilig betalen
*Alle prijzen incl. BTW, plus verzending