Kwaliteit & verzenden | picanova.nl

Kwaliteit & verzenden

Beste Leinwand Qualität

De print:

Bij het maken van onze canvas prints maken wij gebruik van de op dit moment meest moderne en efficiënte printtechnologie, de Giclée printmethode. Deze innovatieve, hoge-resolutie printtechnologie staat garant voor een indrukwekkende kwaliteit.

Wij printen uitsluitend met hoogwaardige Vivera inkt, welke uitmuntende briljante kleuren en uitstekende kleurvastheid garandeert. Dankzij de hoge UV-bestendigheid blijven de doeken bovendien tot maximaal 75 jaar kleurecht.

Foto auf Leinwand Qualität

Het canvas:

Vanwege het zeer hoge wit-aandeel in onze canvas doeken worden de kleuren van uw foto exact weergeven. Afgezien van de briljante kleuren maakt het hoogwaardige spieraam, gemaakt van meervoudig gelijmd vurenhout, een exclusief kunstwerk van uw canvas print. Elegantie gegarandeerd!

Fotoleinwand - Versand

Het versturen:

Om ervoor te zorgen dat uw canvas print onbeschadigd aankomt, zal deze worden verpakt in een speciale kartonnen doos met verstevigde rand. De levering geschiedt opgerold samen met het spieraam en een handleiding waarin wordt uitgelegd hoe u eenvoudig de print op het spieraam spant of monteerd. De verzekerde verzending geschiedt binnen 2 dagen na ontvangst van de betaling. De doeken zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd als zelfmontage of optioneel, volledig opgespannen.

Wir beziehen Ökostrom

Groene stroom:

Wij kunnen allemaal gemakkelijk iets tegen de klimaatverandering doen, bijvoorbeeld door over te stappen op groene stroom. Dit bespaart veel CO2 en wij bij picanova.nl gebruiken elektriciteit uit hernieuwbare bronnen zoals wind, waterkracht en zonne-energie.

Snel en Veilig betalen:
  • Snel en Veilig betalen
*Alle prijzen incl. BTW, plus verzending