Uw foto als Fotoboard - vanaf € 19.90 | picanova.nl
Kies een Foto
Studiokwaliteit voor uw foto op fotoplaat

Uw foto op fotoplaat in uitstekende kwaliteit


Je foto’s, afgedrukt met erg nauwkeurige, grensverleggende technologie, schijnen in hun volle pracht. Je gekozen prenten bereiken gegarandeerd de hoogste beeldscherpte. Vanwege de hoogwaardige verwerking van laboratoriumkwaliteit, verkrijgt je foto op fotoplaat een bijzondere optische elegantie. De schitterende kleuren worden tegelijkertijd beschermd tegen krassen door een speciale afwerking!

Dun en gemakkelijk te hangen op elke muur


Ihr Foto hinter Acrylglas

De afdruk op uw fotoplaat is van een 5 mm dik hardschuimpaneel gemaakt in elegant wit. Het afdrukken van uw afbeelding op een fotoplaat zorgt voor een zeer lichtgewicht afdruk, wat betekent dat u uw favoriete ontwerpen zelfs op kwetsbare muren kunt ophangen. Uw fotoplaat afdruk kan veilig buiten worden weergegeven in een overdekte ruimte. We bieden ook ophangsetjes aan voor alle muren.

Het online creëren van uw fotoplaat kost niet meer dan 5 minuten. Elk item komt binnen enkele minuten na uw aankoop in de productiecyclus en uw gepersonaliseerde artikel komt een paar dagen nadat u de bestelling geplaatst hebt bij u thuis. En dankzij onze zorgvuldige verpakking bevindt deze zich in dezelfde fantastische staat als toen deze net uit de productie kwam.

  • Laagste Prijs Garantie!

Veilig kopen

• Snelle levering
• Geld-terug-garantie

Veilig betalen

Navigation unten

Onze kwaliteitsbelofte!

Hoogwaardig materiaal
Onze ultra lichte, maar stabiele 5 mm dike afdruk op fotoplaat kan binnen en buiten geïnstalleerd worden.

Precieze fabricage
We snijden de hoogwaardige fotoplaat perfect op uw afbeelding. Daarbij gebruiken we zeer moderne CNC-frezen. Vervolgens slijpen wij de hoeken en randen zorgvuldig af.

HP-latex tinten
Wij printen met de nieuwste HP Latex Inkt. Deze inkt is oplosmiddelvrij dus milieuvriendelijk en neutraal van geur. Wij hebben hiervoor gekozen omdat deze zorgt voor een scherpe en heldere drukkwaliteit en bovendien garandeert de HP Latex Inkt ook nog eens blijvende kleuren.

Onze servicegarantie!

Gegarandeerde tevredenheid
Wij handhaven de hoogste kwaliteitsnormen voor onze afdrukken op fotoplaten. Elk van onze producten wordt voor de verzending zorgvuldig gecontroleerd.

Veilig transport
Net als onze andere producten verzenden we uw luxueus product goed verpakt en veilig met onze betrouwbare verzenddienst.

Kwaliteit aan topvoorwaarden
Voor ons is topkwaliteit tegen eerlijke prijzen mogelijk. We bieden u kwalitatief hoogwaardige materialen en perfecte verwerking tegen de beste voorwaarden.

Snel en Veilig betalen:
  • Snel en Veilig betalen
*Alle prijzen incl. BTW, plus verzending