Uw Foto op Aluminium | picanova.nl
Kies een Foto
Ihr Foto hinter Acrylglas

Topkwaliteit voor uw foto op aluminium


Afdrukken op aluminium zijn gerenommeerd voor hun duurzaamheid en elegante uitstraling. Fotoafdrukken op aluminium, afgedrukt op een slim gebouwd composietpaneel van twee aluminium bladen die een zwarte plastic kern omhullen, zijn gemaakt voor zij die zowel elegantie als duurzame oplossingen waarderen.

In een speciaal proces wordt de vinylfolie vervolgens gelijkmatig en zo precies mogelijk op de 2 mm dikke aluminium plaat bevestigt en met een CNS-freesmachinenauwkeurig op maat gesneden. Het bovenste en onderste deel van de plaat is gemaakt uit aluminium, wat voor stabiliteit zorgt en het product duurzaam maakt. De kern van de samengestelde aluminium plaat is gemaakt van zwarte plastic, wat de foto op aluminium bijzonder licht maakt.

De foto op alumiunium kan tevens nog met behulp van een speciaal ophangsystheem vrijhangend van de muur opgehangen worden.

Zorgvuldige verwerking en controle van de print op aluminium


Ihr Foto hinter Acrylglas

De aluminium plaat wordt zuiver en glad verwerkt, waardoor de foto op aluminium een bijzonder mooi effect krijgt. Daarnaast wordt de foto op aluminium afgewerkt met een transparante, glanzende folie. Deze beschermt de afbeelding niet alleen tegen UV-straling, maar geeft het product tevens een schitterende, stijlvolle uitstraling. Om ervoor te zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn,maken wij gebruik van de geavanceerde 6-inktkleuren technologie van HP.

De professionele behering van de kleuren zorgt voor kleur- en lichtechtheid, een hoge resolutie en briljante kwaliteit van de foto op aluminium.

Door het elegante uiterlijk, de stabiliteit en duurzaamheid is de aluminium plaat een ideale basis voor uw foto’s. Hierdoor lijken uw eigen vier muren op een professionele kunst-galerij. Tevens is onze alu-dibond plaat licht- en waterbestendig, zodat deze ook in badkamers en keukens opgehangen kan worden.

  • Laagste Prijs Garantie!

Veilig kopen

• Snelle levering
• Geld-terug-garantie

Veilig betalen

Navigation unten

Onze kwaliteitsbelofte!

Hoogwaardig materiaal
Onze elegante verbinding van aluminium is zowel luxueus als ook stabiel. Het aluminium product is geschikt om binnen en buiten op te hangen

Zorgvuldig gesneden
We snijden het aluminium perfect op maat met behulp van de zeer moderne CNC-frezen. Vervolgens slijpen wij de hoeken en randen zorgvuldig af.

Oplosmiddelvrije HP-latex tinten
Onze moderne HP latex-tint is oplosmiddelvrij, dus zonder gevaren voor de gezondheid en neutraal van geur. Bovendien garandeert deze intensieve en blijvende kleuren.

Onze servicegarantie!

Gegarandeerde tevredenheid
Bij ons hoogwaardig aluminium product hanteren wij zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Elk van onze producten wordt voor de verzending zorgvuldig gecontroleerd.

Veilig transport
Net als onze andere producten verzenden we uw luxueus aluminium product goed verpakt en veilig met onze betrouwbare verzenddienst.

Kwaliteit aan topvoorwaarden
Voor ons is topkwaliteit aan eerlijke prijzen mogelijk. We bieden u kwalitatief hoogwaardige materialen en perfecte verwerking tegen de beste voorwaarden.

Snel en Veilig betalen:
  • Snel en Veilig betalen
*Alle prijzen incl. BTW, plus verzending