Uw Foto achter Acrylglas | picanova.nl
Kies een Foto
vanaf
30*
20x20 cm
Ihr Foto hinter Acrylglas

Uw foto op acrylglas in uitstekende kwaliteit


De zeer moderne UV-directprintmethode in combinatie met een speciale glasverhardingstechniek maken maximale resolutie en natuurlijke kleurweergave op hoogwaardig acrylglas mogelijk. Onze 6-kleur printtechniek geeft zelfs details zeer nauwkeurig weer, terwijl grote oppervlakken een enorme optische diepte en kleurkracht tonen. Onze niet-transparante, witte ondergrond, die voor een natuurgetrouwe kleurweergave zorgt, ontstaat door het aanbrengen van een dunne vinylfolie op de achterkant van de acrylglasplaat (3 mm).

Materiaal van hoge kwaliteit


Ihr Foto hinter Acrylglas

De beste grondstoffen en het gebruik van de nieuwste technieken verhinderen het verbleken en zorgen voor licht- en waterbestendigheid van onze acrylglas prints. Daardoor zijn ze zowel voor binnen als buiten geschikt. Uw persoonlijke acrylglas print betovert iedereen door de diepe en fascinerende weergave. Mooier en stijlvoller kunt u uw persoonlijke foto's niet verwezenlijken.

  • Laagste Prijs Garantie!

Veilig kopen

• Snelle levering
• Geld-terug-garantie

Veilig betalen

Navigation unten

Onze kwaliteitsbelofte!

Hoogwaardig materiaal
Ons materiaal van topkwaliteit zorgt ervoor dat het (gehard) acrylglas licht- en kleurecht uw afbeelding weergeeft. We printen uw afbeelding direct op een 5mm sterke, gepolijste acrylglasplaat. Daarnaast is de foto op acrylglas ook weerbestending waardoor het product geschikt is voor binnen en buiten

Precieze fabricage
We snijden uw acrylglasplaat perfect op uw motief af. Daarbij gebruiken we zeer moderne CNC-frezen. Vervolgens slijpen wij de hoeken en randen zorgvuldig af.

HP-latex tinten
Wij printen met de nieuwste HP Latex Inkt. Deze inkt is oplosmiddelvrij dus milieuvriendelijk en neutraal van geur. Wij hebben hiervoor gekozen omdat deze zorgt voor een scherpe en heldere drukkwaliteit en bovendien garandeert de HP Latex Inkt ook nog eens blijvende kleuren . De inkt wordt op de achterkant van het gepolijste acrylglas geprint wat zorgt voor schitterende kleuren en glans.

Onze servicegarantie!

Gegarandeerde tevredenheid
Bij ons hoogwaardig aluminium product hanteren wij zeer hoge kwaliteitsstandaarden. Elk van onze producten wordt voor de verzending zorgvuldig gecontroleerd.

Veilig transport
Net als onze andere producten verzenden we uw luxueus product goed verpakt en veilig met onze betrouwbare verzenddienst.

Kwaliteit aan topvoorwaarden
Voor ons is topkwaliteit tegen eerlijke prijzen mogelijk. We bieden u kwalitatief hoogwaardige materialen en perfecte verwerking tegen de beste voorwaarden.

Snel en Veilig betalen:
  • Snel en Veilig betalen
*Alle prijzen incl. BTW, plus verzending