Betaling | picanova.nl
Betaling

Betaalmogelijkheden

U kunt de producten betalen via IDeal, PayPal, Op Rekening en CreditCard. Wij accepteren VISA, Mastercard en American Express. Als u Klarna besteld, heeft u 14 dagen de tijd op te betalen en kunt u dus achteraf betalen.Is termijnbetaling mogelijk?

Nee, helaas bieden wij dit niet aan.Kan ik ook contant betalen?

Contant betalen is helaas, uit logistieke redenen, niet mogelijk. Stuurt u ons alstublieft ook geen cheques of contant geld toe. Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor het verloren geld/chequeIk heb geen rekening gekregen

Neem contact op met onze klantenservice en geef de betaalmethode aan die u gekozen heeft.3D-Secure veiligheidsproces

Het 3D-Secure veiligheidsproces verzekerd dat de creditcard houder daadwerkelijk de koper is. Door het gebruik van 3D Secure, profiteert u van een omkering van aansprakelijkheid voor een verrekende verkoop met Visa en MasterCard. Dit betekent dat u beschermd bent tegen het risico voor intrekking van de transacties omwille van misbruik. Bent u aangemeld voor het 3D Secure-procese via een van de registratiemethoden, wordt er tijdens het afrekenen, een pagina van uw bank getoond, waar u uw wachtwoord kunt invullen. Enkel met het juiste wachtwoord dat alleen u en uw bank bekend is, wordt de betaling doorgevoerd. Als u nog niet bent aangemeld, wordt u doorgestuurd naar de beveiligde pagina van de bank voorafgaand aan de betaling.Snel en Veilig betalen:
  • Snel en Veilig betalen
*Alle prijzen incl. BTW, plus verzending