Luxueus Acryl+Aluminium met uw foto | picanova.nl
Foto auf Aluminium Detailansicht

Luxueus acryl+aluminium met uw foto

Premium kwaliteit print tegen de laagste prijs

  • luxe, stabiele aluminium verbindingsplaat
  • Glanzende UV-beschermingsfolie voor lange houdbaarheid’
  • Fotorealistische, kleurrijke optiek
  • De modernste druktechniek met oplosmiddelvrije
    HP kleuren.
Foto auf Aluminium Detailansicht
44,90€ *

20x20 cm
Kies een Foto
Ihr Foto hinter Acrylglas

Acryl+aluminium met uw mooiste afbeelding


Ons acryl+aluminium premium product - ook bekend als Gallery Print, Gallery Bond of acrylglas-verzegeling - is één van de meest luxe varianten om uw foto’s weer te geven. Bij deze vorm drukken wij uw foto met milieuvriendelijke HP-latex inkt achter een acrylglasplaat. De moderne druktechniek, die voor intensieve kleuren en diepte zorgt, laat uw foto stralen. Vervolgens brengen wij een witte folie aan, die zorgt voor de visuele bescherming, en als laatste wordt er nog een sterke aluminium plaat van 3 mm aan toegevoegd.Het aluminium dient als luxe, stabiel draagmateriaal en geeft ons acryl+aluminium premium product extra uitstraling en stabiliteit. Het product wordt uiteraard met precisie met een CNC-frees uitgesneden en de hoeken en randen vervolgens glad geslepen.

Acryl+aluminium met hoogwaardige materialen


Ihr Foto hinter Acrylglas

Voor ons luxe acryl+aluminium premium product gebruiken wij, zoals voor al onze producten, enkel geselecteerde en hoogwaardige materialen. De acrylglasplaat geeft een buitengewone diepte aan de foto en bovendien beschermt deze de schitterende en UV-resistente kleuren, bijvoorbeeld, tegen water. De sterke aluminium Dibondplaat van 3 mm stabiliseert uw product. Er ontstaat een edel verband uit twee hoogwaardige materialen.De combinatie van acrylglas en aluminium is een indrukwekkende en elegante manier om uw afbeelding tot een waar kunstwerk te maken.

  • Laagste Prijs Garantie!

Veilig kopen

• Snelle levering
• Geld-terug-garantie

Veilig betalen

Navigation unten

Onze kwaliteitsbelofte!

Hoogwaardig materiaal
Onze elegante combinatie van acrylglas en aluminium is zowel luxe als ook stabiel. U kunt uw acryl+aluminium product binnen en buiten ophangen.

Zorgvuldig gesneden
Uw acryl+aluminium product wordt perfect, naar grootte, uitgesneden. Hiervoor gebruiken wij de hypermoderne CNC-freesmachine. U hoeft ook niet te vrezen voor scherpe randen, deze worden afgeslepen.

Oplosmiddelvrije HP-latex tinten
Onze moderne HP Latex Inkt is oplosmiddelvrij, dus zonder gevaren voor de gezondheid en neutraal van geur. Bovendien garandeert deze intensieve en blijvende kleuren.

Onze servicegarantie!

Gegarandeerde tevredenheid
Er worden strenge kwaliteitsstandaarden gehanteerd voor ons luxe kwaliteitsproduct, foto op acryl+aluminium. Zo wordt elk product vóór de verzending zorgvuldig gecontroleerd.

Veilig transport
Net als bij onze andere producten verzenden we uw luxe acryl+aluminium product goed verpakt en veilig met onze betrouwbare verzenddienst.

Kwaliteit aan topvoorwaarden
Voor ons is topkwaliteit tegen eerlijke prijzen mogelijk. We bieden u kwalitatief hoogwaardige materialen en perfecte verwerking tegen de beste voorwaarden.

Snel en Veilig betalen:
  • Snel en Veilig betalen
*Alle prijzen incl. BTW, plus verzending